2011. október 26., szerda

68-as 18 db őszi ruhacsomi meleg ALVÓZSÁKKAL! - Jelenlegi ára: 1 Ft

A képeken látható 18 darabos meleg, őszi, unisex ruhacsomag az aukció tárgya. A ruhák között vannak kifogástalan minőségűek és játszósabb darabok, amiket én még azért nagyon hasznosnak találtam. A ruhák minőségét illetően lásd a részletes leírást!
A csomag tartalma nagyvonalakban: 1 közepesen bélelt alvózsák, 2 meleg hosszú ujjú rugi, 1 pamut hosszú ujjú rugi, 1 melegítő szett: kertésznadrág hozzá illő zipzáras melegítő felsővel, 1 meleg kötött szett: kardigán, nadrág, kesztyű, 1 plüss kapucnis kardigán, 1 bélelt melegebb kardigán, 4 hosszú ujjú body, 3 pár zokni.
A csomag tartalma részletesen:
Bélelt ujjatlan alvózsák. A zsák végig zipzáras, macikás és talpas nyomás díszíti. A zsák bélelt, bár nem az az igen vastag, pufi --a két finom pamut réteg között (mintás külső és sima fehér belső) van valamilyen kis bélés. Nyakánál halványsárga elszíneződés van.
Franciaországból származó, piros-fehér, tengerész mintás hosszú ujjú plüss rugi. A rugi kifogástalan állapotban van, mell részét helyes kis hímzés díszíti, hátul patentos.
Tojás-mustárszínű, nagyon finom, vastag anyagú, végig gombos hosszú ujjú rugi. A rugi galléros, elejét szép kis maci hímzés van. Kifogástalan állapotban.
Fehér, halványlila csíkos ujjú, hosszú ujjú pamut rugi. A rugi elejét kis zseb és azon hímzés díszíti. Hordottabb darab, enyhén bolyhos.
Melegítő szett: kertésznadrág + zipzáras felső. A kertésznadrág vállpántja állítható, elejét zseb díszíti, Egyik térde elszakadt, megvarrtam. A felső jó kis végig zipzáras, zsebes igazi kis melegítő felső. Színei mogyoró-olajzöld, narancssárga csíkkal. A szett igazi játszósnak való, használt – egyik térén a nyomás is kopottabb, és bolyhos. Őszi napokon játszósnak jó, mi is annak használtuk.
Meleg, kötött szett: kézzel kötött nadrág, patentos pulóver és kiskesztyű. Sógornőm keze munkája, én igen nagy hasznát vettem: ezt a szettet adtam télen a picire, hogy ne fázzon (body, harisnya, hosszú ujjú plüss rugi, és a tetejére a kötött kisnadrág és a kötött pulóver) -- így még télen sem fázott a kisfiam! A szett vajszínű, bolyhos állapotban van, a kardigánon a bohócos gombocskák kicsit kopottak. A nadrág és a kesztyű sokkal jobb állapotban van, mint a kardigán – az többször lett használva, így bolyhosabb, egy halvány tejcsi foltot is találtam rajta. Hiába bolyhos, jó meleg a szett.
Piros, elől patentos, kapucnis plüss pulcsi. A pulcsi bal elejét egy kis szürke zseb és abból kikandikáló fehér-szürke kutyushímzés található. Kifogástalan állapotban.
Fehér elől patentos kissé bélelt pamut kardigán. Kétrétegű, elején fehér, belül drapp csillagok díszítik. A kardigán használtabb, mivel mi nagyon szerettük praktikussága miatt. Csak játszósnak ajánlom, de arra bátran, mert jó meleg, bélelt.
Tojás és narancsszínű, elől kis tigrisnyomással díszített hosszú ujjú body. Kifogástalan állapotban.
Tojás alapon háromféle barna csíkkal díszített hosszú ujjú body. Kifogástalan állapotban.
Tojásszínű, vörös szegéllyel díszített hosszú ujjú body. Kifogástalan állapotban.
Fehér alapon jegesmedve-nyomással díszített hosszú ujjú body. Jó állapotú, igen enyhén bolyhos.
3 pár zokni: 1 vastag, 1 közepesen vastag és egy vékonyabb. A vastag és a közepes bolyhos.
Postázni egy héten egyszer tudok előre utalás után. Személyes átvételre Budapesten a Bosnyák térnél van lehetőség.
Ha ez az aukcióm érdekelt, feltétlenül nézd meg a 74-es ruhacsomagjaimat, báránygyapjú bundazsákomat, zenélő körforgómat, Adamo bölcsőhintámat és más csecsemő- és kismama termékemet!!!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-04 18:22
. 68-as 18 db őszi ruhacsomi meleg ALVÓZSÁKKAL! - Jelenlegi ára: 1 Ft