2011. június 12., vasárnap

Hazel Hope jóléti hörcsög tenyésztési rendszeresen kölykök

Hazel Hope jóléti hörcsög tenyésztési rendszeresen utód:
Hazel's Hope egy jóléti hörcsög Tenyésztő központjában található a Berlin szívében. Mi fajta szíriai hörcsögök alapok hosszú és rövid haj (arany hörcsögök és mackó hörcsög) és a törpe hörcsögök Roborowski. Elsősorban, mi fajta magunknak, onnan biztos lehet benne, hogy nem menti a kiválasztásban a szülők és a nevelés.

Az Arany és Teddy hörcsögöket a nemesítési színek a következők: A mi tejszín és leginkább, mi fajta a hagyományos színei a tejszín fahéjjal, Rust, a hatása Umbrous gén érünk el Sable, Mink, réz és barna fülű Sable (csoki fekete).
A mi citrus és mindenekelőtt, melyet mi okoztunk a színek sárga, fahéj, fekete, Rust. Utódok ez a sor jön a fent említett színeket és csokoládé (sötét barna), és a pezsgő. A hatása a sárga azt jelenti, hogy a nőstények is észrevette, sárga (teknőc).
Sok ezek a színek találhatók Berlinben minden máshol. Állataink nagyon jól lehet eltérő típus és termete, hogy mit fognak találni a Zooläden példa. Minden tenyészállomány jó hírű hobby tenyésztők a hazai és külföldi. Nincs "magán". Mi fontosnak, hogy megfelelő természetes táplálkozás nevelésében. Olcsó macskaeledel a fehérje nincs jelen itt. Végül különösen szeretnénk hosszabb élettartama állatainkat.

Hazel's Hope is csak artgereche Roborowski tenyészetünkbe Németországban. Minden tenyészállatok származnak külföldi tenyésztők.

Mi fajta szín / Scheckungsgene aguti, foltos és tejszín, mint az egyedüli forrása Németországban.
Kiemelt figyelmet fordítunk az egészségügyi és a szociális viselkedést. Csakúgy, mint a Gold hörcsögök Roborowski a hörcsögöket nem hasonlíthatók össze a Pet Shop.

Minden kölykök kapnak legkorábban 6 hetes védelmi szerződés.

Ha többet szeretne megtudni a nemesítési, látogassa meg honlapunkat: www.ham-berlin.de
Ár: VB