2011. június 25., szombat

Valami gondolni! Kérjük, olvassa el ...

Valami gondolni! Kérjük, olvassa el ...:
Sok szülő azt mondják, hogy szeretnék egy nyúl a gyermek, hogy megtanulják, hogy felelősséget. Általában a gyermek elveszíti érdeklődését (nem is beszélve, hogy ez nem áll készen a napi ellátás annak érdekében, hogy elárasztják vele), és a nyúl szenved. A legjobb esetben, a gyermek megtanulja, hogy bűnösnek érzi magát, mert a nyúl szenved, mert elhanyagolják. A legrosszabb, megtanulja az állat az állításokat a szülők a hibás. Gyakran előfordul, hogy a nyúl is adott el, mert "ha nem vigyáz rá." A gyermek megtanulja, hogy az élet nem "dobja el", és ha csak elég sokáig várni, akkor mentesíti őt a felelősség.
Tehát hagyd, hogy gyermeke segítséget az ellátást, de nem ragaszkodunk. Ha a gyermek jelenik meg érdekel, ösztönzik őt, ha ő lesz unatkozik, csináljuk valami más, és folytatja az állat. A gyermek tanul legtöbbet néz meg, a tetteket, a hangnem, amikor beszél a nyúl és a hozzáállás. Az összes ezeket a dolgokat tanul a felelősségvállalás a beteg arra vár, hogy hűséges gondoskodó, a vidám megbecsüléssel és Akzeptans megélhetést, mi az, nem az, ami szeretne lenni.
"Nem könnyű amely a fiatal emberek és az állatok, de a szülők még jobb megoldás, mint eldobni egy állat a kényelem. A lényeg, hogy beszéljen a gyerekkel." Ez életben. Ez értékes. Nem lehet kidobni. "
Egy ember soha nem helyettesítheti a nyúl az ugyanazon fajhoz, még egy tengerimalac, a "nyúl nyelv" (gesztusok, viselkedés, kifejezés, szag, megértése) csak akkor működik, a fajokon belüli.
És: Aki szerez egy állatot, szintén meg kell felelnie a következményeiért állatjóléti, még ha ez gyakran nem felel meg a kíván a nép. :-)
Én még nem szállít széna és szalma;)
Ár: hogy el